Tilbud om gratis prøve: Vilkår og betingelser:

 1. Berettigede patienter kan få [indsæt oplysninger om kontaktlinserne: navn og mængde, fx 1 sæt Ultra® One Day] gratis.
 2. Download og udskriv voucheren, og book en aftale hos din lokale deltagende øjenlæge/optiker for at få din gratis prøve på kontaktlinser. Hvis din øjenlæge/optiker vurderer, at [indsæt oplysninger om linsen, fx Ultra® One Day] er egnede til dig, skal du aflevere voucheren til øjenlægen/optikeren for at få din gratis prøve på linser.
 3. Du kan blive pålagt at betale honorar for undersøgelse og tilpasning, som ikke er inkluderet.
 4. Du skal være bosiddende i [land] og være mindst 18 år og have en gyldig recept på kontaktlinser for at indløse denne voucher.
 5. Hver voucher kan kun bruges én gang.
 6. Ikke betinget af køb.
 7. Den gratis prøve på linser er betinget af, at linserne fås på det tidspunkt, du har en aftale hos øjenlægen/optikeren.
 8. Vouchers kan ikke ombyttes til kontanter; erstattes, hvis de mistes/ødelægges; indfris mod køb. Det er ikke muligt at få penge tilbage, hvis den gratis prøve returneres.
 9. Denne voucher er ugyldig, hvis lovgivningen forbyder brugen af vouchere.
 10. Bausch + Lomb forbeholder sig retten til når som helst at annullere, tilbagekalde eller ændre dette tilbud uden varsel.
 11. Data forbundet med denne voucher kan blive indsamlet, analyseret og videregivet til Bausch + Lomb i overensstemmelse med vores persondatapolitik <>.
 12. Når du deltager i dette tilbud, accepterer du samtidig disse vilkår og betingelser.
 13. Udløbsdato: [sett inn dato].