HCP Privacy Notice

Bausch & Lomb U.K. Limited, Limited, en virksomhed under Bausch Health (‘Bausch + Lomb’), informerer dig hermed om, at vi indsamler og anvender personlige oplysninger om dig. Det kan for eksempel være navn, stilling, kontaktoplysninger, speciale, curriculum vitae, oplysninger om dine aktuelle og tidligere interaktioner med Bausch + Lomb og om din deltagelse i arrangementer, konferencer og videnskabelige studier, jobfotografier, økonomiske og bankdata, du har udleveret til os i forbindelse med betaling af tjenester og refusion af fagligt tilknyttede honorarer, rejser, indlogering og direkte udgifter, fagligt ID-nummer, pasnummer, momsnummer, dine præference eller krav og andre personlige oplysninger, du har givet om dig selv og dine faglige aktiviteter. Vi indsamler muligvis personlige oplysninger fra datavirksomheder, som leverer informationstjenester inden for sundhedssektoren, offentligt tilgængelige kilder til faglige informationer samt fælles markedsføringspartnere.

Du kan afvise at udlevere personlige data, når du bliver bedt om det. Men hvis du vælger ikke at udlevere oplysninger, som er nødvendige for os for at levere de ønskede tjenester eller opfylde vores kontraktlige forpligtelser, vil vi muligvis ikke kunne levere de pågældende tjenester eller opfylde de pågældende kontraktlige forpligtelser.

Bausch + Lomb bearbejder dine personlige oplysninger i lyset af vores legitime interesser; det vil sige opretholdelse af vores relationer til dig; vurdering af dine interesser og din ekspertise; overvejelse af vores fremtidige samarbejde med dig og for at kontakte dig i forbindelse med muligheder for blandt andet: at invitere dig med til kongresser/paneler, møder og uddannelsesaktiviteter for sundhedspersonale eller arrangementer; at kontakte dig for at få din faglige vurdering eller i forbindelse med spørgeundersøgelser vedrørende vores produkter eller tjenester; at give dig markedsførings- og kampagneinformationer om videnskabelige/sundhedsfaglige emner eller vores produkter (digitalt eller på anden vis), der kan være skræddersyede til dit faglige område og dine interesser. Vi kan i nogle tilfælde være lovmæssigt forpligtede til at indsamle dine oplysninger, for eksempel i forbindelse med sikkerhedsrapporter. Sluttelig kan der være lejligheder, hvor vi vil bede om dit samtykke, hvis du for eksempel har givet os dit samtykke til at modtage bestemte meddelelser, for eksempel markedsførings- og kampagnemeddelelser.

I henhold til gældende lov har du visse rettigheder for så vidt angår dine personlige oplysninger. Det gælder for eksempel din ret til indsigt, korrigering, begrænsning, sletning, modsætning og portabilitet. Kontakt Bausch + Lomb, hvis du ønsker at benytte dig af disse rettigheder, på: DPO@bausch.com. Hvis du ikke er tilfreds med Bausch + Lombs respons, eller du har spørgsmål til Bausch + Lombs bearbejdning af data, kan du kontakte Bausch Healths databeskyttelsesmedarbejder på: DPO@bausch.com. Du har også ret til at indgive en klage til datatilsynsmyndigheden i dit land.

Dine personlige oplysninger vil blive videregivet til andre Bausch Health-enheder, også i USA, hvor der er andre niveauer af beskyttelse af persondata. Bausch + Lomb har etableret kontraktlig beskyttelse for at sikre et relevant niveau af beskyttelse i henhold til gældende lov. Kontakt Bausch Healths databeskyttelsesmedarbejder, hvis du ønsker mere information. Visse personlige oplysninger vil muligvis også blive videregivet til Bausch + Lombs serviceudbydere eller de kompetente myndigheder i den udstrækning, lovgivningen kræver eller tillader det.

Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret i 5 år efter din seneste interaktion med Bausch Health, medmindre gældende love foreskriver længere opbevaringstider.

Hvis du interagerer med os online, bør de også læse vores persondatapolitik, der er offentliggjort på websitet eller i den applikation, du bruger.

Som det forklares i denne meddelelse, har du ret til at modsætte dig vores indsamling og anvendelse af dine personlige oplysninger. Hvis du ønsker at gøre det, kan du kontakte os på: DPO@bausch.com.